Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Hur spelar man bubble shooter? 

Bubble shooter är ett enkelt men samtidigt ett roligt och beroendeframkallande spel! Det finns flera versioner och svårighetsnivåer men alla har gemensamt två saker – bubblor och skjutning! Även om namnet redan avslöjar vad man ska göra i spelet, förklarar vi spelereglerna och vad spelet går ut på här nedan. 

Spelregler

Reglerna är riktigt enkla – man ska para ihop bubblor av samma färg för att bli av med dem. Man skjuter och siktar med musen. Till exempel, om du får en röd bubbla ska du försöka sikta mot andra röda bubblor för att de ska försvinna. För att bli av med bubblorna måste man ha tre eller fler av samma färg. Ju fler bubblor som spricker desto mer poäng får man. 

Vad är målet med spelet? 

Under spelets gång flyttar sig bubblorna sakta neråt och kommer närmare och närmare. Man ska försöka eliminera dem innan de kommer för nära! 

Målet med spelet är att bli av med alla bubblor och gå vidare till nästa nivå. För erfarna spelare går spelet inte bara ut på att bli av med alla bubblor, men också få så mycket poäng som möjligt! Det får man genom att eliminera större grupper av samma färg. 
Man har förlorat spelet om bubblorna kommer så långt ner att man inte kan skjuta och eliminera dem längre. Testa och se hur långt du kan komma och hur många poöng du kan få i bubble shooter.

Lycka till!