Kategorier
Generellt

Pussel – ett perfekt tidsfördriv!

Att vi släpper nya spel varje måndag är inget nytt för er som hängt med här ett tag. Just idag släpper vi ett efterlängtat pusselspel som vi hoppas ni ska trivas med. Nu är det ett begränsat antal bilder som vi använder men kommer att uppdatera det med fler bilder hela tiden. Håll utkik!

Speler hittar ni här! https://www.gratisspela.se/spel/pussel/

Kategorier
Generellt

Minigolf mitt i vintern?

Japp, det stämmer! Hos Gratisspela.se kan du nu spela Minigolf Resort, oavsett tid på dygnet, årstid eller om du använder dator eller någon mobil enhet.

Tipsa gärna en minigolf-tokig vän! Klicka här för att spela Minigolf Resort på Gratisspela.se!

Kategorier
Generellt

Nytt efterlängtat spel

Måndag är bra dagar. Det tycker i alla fall vi på Gratisspela.se! Varje måndag presenterar vi ett nytt spel och denna veckan har turen fallit på Donut Crash Saga. Känns det igen? Testa själv! Vissa säger att det är ganska likt Candy Crush Saga.

https://www.gratisspela.se/spel/donut-crash-saga/

Kategorier
Generellt

Nytt spel – Fyra i rad

Varmt välkommen till en ny vecka, full av nya möjligheter. Vi på GratisSpela.se är glada att kunna presentera ett nytt spel hos oss och det är inget mindre än klassikern Fyra i rad som du normalt sett kanske spelar med en kompis och fysiska plastbrickor. Här kan du spela det online!

Kategorier
Generellt

Ny vecka – nytt spel

Som rubriken lyder, det är ny vecka här på GratisSpela.se och det firar vi med att fixa fram ett nytt och roligt spel. Oavsett om du är tokig i att spela bowling sedan innan eller bara tycker det är lite småskoj så tror vi att du kan gilla detta spelet. Spelet har flera bra funktioner som exempelvis att du kan styra kraften i kastet samt om du ska skruva klotet eller om det skall vara mer pang på.

Klicka på bilden för att spela bowling online på GratisSpela.se!

Se vår video om bowlingspelet här:

Kategorier
Generellt

Årets första nya spel är här

Vi rivstartar nya året med ett rykande färskt spel direkt från speljultomten och hans spelnissar. Årets första spel är inget mindre än en onlineversion av hänga gubbe. Du tar dig genom olika nivåer av ord som du ska gissa – men akta dig så att din gubbe inte hängs!

Klicka på bilden för att spela Hänga Gubbe

Vi säger varmt välkommen till hänga gubbe och önskar att ni, våra spelare, skall tycka om det!

Kategorier
Generellt

Välkommen till nyheterna!

Från och med nu blir det nyheter här på GratisSpela.se. Nyheter som i nyheter på SVT, TV4 osv tänker du kanske?!

-Nej! Så fort vi har något intressanta att meddela som rör hemsidan GratisSpela.se så kommer vi att skriva om det här på gratisSpela.se/nyheter, spara därför den sidan om ett bokmärke så missar du aldrig något.

Nya spel

Så klart inleder vi nya året med nya spel också. Under julledigheten har vi i teamet kring GratisSpela.se varit ute och raggat tag på nya spel till hemsidan, spel som vi har glädjen att presentera. Varje vecka publicerar vi ett helt rykande färskt och nytt spel som ni kan prova.

Häng med!