Kategorier
Generellt

Roliga sommarspel

Precis som alltid så levererar vi roliga och gratis spel på löpande band.

Men för att nå dit är processen är både lång och ganska tidskrävande. Först tittar vi över nya spel på marknaden och väljer ut ett dussintal varianter som vi vill testa. Först testar vi i personalen spelen, efter det får våra andra medhjälpare också testa och komma med feedback. Efter det försvinner vissa av kvalitet- & underhållningsskäl – det är viktigt att spelen håller hög kvalité, annars vill ni inte spela de. Då finns det kanske 1-2 olika spel kvar som vi väljer att satsa på och som vi då köper in till denna hemsidan.

Denna veckan har vi nöjet att presentera inte mindre än två spel. Det första är Angry Cats ( https://www.gratisspela.se/spel/angry-cats/ ) och det andra är ett biljardspel ( https://www.gratisspela.se/spel/biljard/ ) som är superroligt. Testa själva!

Kategorier
Generellt

Nya roliga spel på sajten

Vi har lämnat april och är snart färdiga med maj. Solen börjar skina mer och mer och det gör även de nya spelen på Gratisspela.se! Vad sägs om riktiga toppspel som exempelvis ”All the same”, ”Word Search”, ”Word Finder” och ”Free Words”? Prova själv!

Kategorier
Generellt

Utmana dig själv med Golf Patiens

Nu har vi släppt ett fantastiskt roligt spel för dig som vill utmana dig själv och testa något nytt. Med Golf Patiens får du ett spel som är både roligt och beroendeframkallande. När spelet startar får du upp tre rader med kort som är slumpmässigt utplacerade. Nere till höger får du ett kort som du sedan ska matcha med någon av korten upptill.

Om du exempelvis får en 9a nere till höger så kan du klicka på en 10a eller en 8a från kortet längst ner där uppe bland korten.

Lycka till!

Kategorier
Generellt

Mer sudoku till folket!

Måndag igen och ni vet vid det här laget vad det innebär för oss. För er som inte vet så är måndagar vår favoritdag på hela veckan, just därför att vi släpper nya spel och just denna månaden har det blivit dags för ett efterlängtat sudoku-spel.

Vad är målet med sudoku?

Sudoku går ut på att man ska placera siffrorna 1 till 9 i varje rad, varje kolumn och varje låda. Spelet är slut när du har fyllt ut varje ruta i sudokufältet med siffrorna 1 till 9. Reglerna är väldigt enkla. Varje siffra kan bara finnas en gång i varje rad, varje kolumn och varje låda. Det är lätt att kontrollera, men ibland inte så lätt att veta vilken siffra som ska stå i vilken ruta. Lär mer här: https://www.gratisspela.se/kunskapsbas/hur-spelar-man-sudoku/

Kategorier
Generellt

Påskspecial

Nu under tider vi firar saker till höger och vänster så känner vi på GratisSpela att vi vill leverera två riktiga påskägg, definitivt värda att fira!

Vad sägs om två riktiga klassiker? Eller bangers som vi på redaktionen skulle säga… Vi bjuder nu nämligen på inte mindre än två heta spel som vi lanserat. Det är Space Invaders och Harpan Klassisk. Slit dem med hälsan!

Kategorier
Generellt

Måndag – nytt spel

Då var det dags igen!

Idag hälsar vi kortspelet ”Rummy” välkommen till Gratisspela.se och ni hittar det här:

https://www.gratisspela.se/spel/rummy/

Har ni testat det? Kommentera gärna vad ni tycker!

Kategorier
Generellt

Det ultimata spelet till sportlovet

Nu är det sportlov runt om i vårt avlånga land. Vad passar då bättre än ett ultimat spel som ni kan spela ihop?

Vi har laddat upp ett nytt, riktigt roligt spel på hemsidan och det kan ni spela redan nu.

Klicka här för att spela Uno!
https://www.gratisspela.se/spel/uno/

Kategorier
Generellt

Pussel – ett perfekt tidsfördriv!

Att vi släpper nya spel varje måndag är inget nytt för er som hängt med här ett tag. Just idag släpper vi ett efterlängtat pusselspel som vi hoppas ni ska trivas med. Nu är det ett begränsat antal bilder som vi använder men kommer att uppdatera det med fler bilder hela tiden. Håll utkik!

Speler hittar ni här! https://www.gratisspela.se/spel/pussel/

Kategorier
Generellt

Minigolf mitt i vintern?

Japp, det stämmer! Hos Gratisspela.se kan du nu spela Minigolf Resort, oavsett tid på dygnet, årstid eller om du använder dator eller någon mobil enhet.

Tipsa gärna en minigolf-tokig vän! Klicka här för att spela Minigolf Resort på Gratisspela.se!

Kategorier
Generellt

Nytt efterlängtat spel

Måndag är bra dagar. Det tycker i alla fall vi på Gratisspela.se! Varje måndag presenterar vi ett nytt spel och denna veckan har turen fallit på Donut Crash Saga. Känns det igen? Testa själv! Vissa säger att det är ganska likt Candy Crush Saga.

https://www.gratisspela.se/spel/donut-crash-saga/