Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Kunskapsbas

Välkommen till vår kunskapsbas med spelregler, historia om spel och olika speltaktiker.

Varje dag besöker tusentals spelsugna själar vår hemsida. För att göra spelandet roligare och ibland mer utmanande har vi tagit fram en eftertraktad kunskapsbank där du som spelare kan läsa mer om många av våra spel. Ute i listen till vänster (om du besöker via dator) ser du vilka spel vi har skrivit mer om. Där hittar du allt från kungen, harpan och spindelharpan till andra populära spel som exempelvis bubble shooter och mahjong.

Bli en bättre spelare

Av alla våra tusentals besökare har vi många som spelar mycket och spelar bra, det ser vi i vår statistik. Vi har också en hel del som helt enkelt gillar att testa nya spel och besöker oss därför ofta för att se om vi har några nya spel. Dessa spelare är jätteviktiga för oss, det är ni spelare som hör av er till oss med feedback som får hemsidan och utbudet att hålla en genomgående hög nivå.

Ett av våra mål är att publicera minst ett nytt spel i veckan. Vi gör inte som många andra och bara kastar ut en massa spel utan att ens ha provat dem själv eller sett att spelen fungerar på exempelvis mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor. Vi granskar, justerar och säkerställer att alla spelen är dugliga och håller vår standard. Allt för att du som spelare ska vilka komma hit varje dag och kunna njuta av spelen vi har och samtidigt utmana dig själv, oavsett vilket spel det är.

Varför en kunskapsbas?

Vi tog fram en kunskapsbas då vi upplever att många av er spelare ofta vill bli bättre på att spela våra spel. Därför kände vi att vi ville hjälpa till så mycket vi kunde och tog fram guider, regler och tips & trix för en rad olika spel som vi har. Tanken är inte alltid att ni skall slå highscore varje gång utan kanske få lite inblick i hur spelen fungerar och därmed kan utvecklas och utmana er själva. Ett exempel på dessa tips är från bubbelspelet Bubble Shooter där många kanske inte vet att man kan skjuta bubblorna i väggarna på höger och vänster sida för att studsa bubblorna till önskad destination.

Mycket nöje önskar vi på GratisSpela.se!