Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Detta är ett gammalt spel som tyvärr inte fungerar längre. Spelet byggdes i programmet Flash för över 10 år sedan och sedan början av 2021 har alla större webbläsare slutat att stödja Flash.

I vissa fall finns det alternativ till spelen här på GratisSpela, gör en sökning i vår stora speldatabas ovan för att hitta rätt spel för dig. I de fallen vi kunnat så har vi försökt att bygga kopior och nya versioner av spel som tyvärr slutat funka. Besök våra olika kategorier för att hitta ditt nya favoritspel!

Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg!

Betyg just nu: 4/5 baserat på 18 Röster

Tycker du om spelet? Lägg till i favoriter


Spela Minions helt gratis

Ett av de mest beroendeframkallande tankspelen som vi hittat! Ja, det är faktiskt ett av de bästa flashspelen vi någonsin spelat. Det är enkelt att komma igång med men har ändå en stor möjlighet till att fördjupa sig i och finslipa sina taktiker. Spela upp till åtta personer i multiplayer, för här möter du inte datorer som är lätta att överlista. Istället får du möta både erfarna Minions-spelare och helt nybörjare i storslagna stider.


Hur du spelar Minions

Musen - Styr din tank genom att klicka på var du vill gå eller attackera. 1,2,3 - Snabbkommandon till dina tre specialare


Relaterade


Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick!