Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Detta är ett gammalt spel som tyvärr inte fungerar längre. Spelet byggdes i programmet Flash för över 10 år sedan och sedan början av 2021 har alla större webbläsare slutat att stödja Flash.

I vissa fall finns det alternativ till spelen här på GratisSpela, gör en sökning i vår stora speldatabas ovan för att hitta rätt spel för dig. I de fallen vi kunnat så har vi försökt att bygga kopior och nya versioner av spel som tyvärr slutat funka. Besök våra olika kategorier för att hitta ditt nya favoritspel!

Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg!

Betyg just nu: 4/5 baserat på 3 Röster

Tycker du om spelet? Lägg till i favoriter


Spela Gun Master Onslaught 2 helt gratis

Håll dig vid liv så länge som möjligt. Döda fiender för att tjäna poäng. Samla lådorna för att få ammunition och hälsa. Undvik explosioner och kulor från fienden.


Hur du spelar Gun Master Onslaught 2

A (håll inne)- Rör dig till vänster. D (håll inne)- Rör dig till höger. W (håll inne)- Klättra upp för stegen. S (håll inne)- Klättra ner för stegen. E- Kasta Molotov Cocktail. R- Kasta splitter nära minan. Mellanslag- Hoppa (Dubbelklicka för att dubbelhoppa). Vänstra CTRL: (Klicka en gång) Huka sig (ger bättre siktar, men du kan inte flytta samtidigt som hukar dig) #1-5- Ändra skjutlägen (Pistol, RPG, Raket, Hagelgevär, Uzi)


Relaterade


Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick!