Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Detta är ett gammalt spel som tyvärr inte fungerar längre. Spelet byggdes i programmet Flash för över 10 år sedan och sedan början av 2021 har alla större webbläsare slutat att stödja Flash.

I vissa fall finns det alternativ till spelen här på GratisSpela, gör en sökning i vår stora speldatabas ovan för att hitta rätt spel för dig. I de fallen vi kunnat så har vi försökt att bygga kopior och nya versioner av spel som tyvärr slutat funka. Besök våra olika kategorier för att hitta ditt nya favoritspel!

Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg!

Betyg just nu: 4/5 baserat på 1 Röster

Tycker du om spelet? Lägg till i favoriter


Spela Days 2 Die helt gratis

Ditt uppdrag i detta coola skjutspelet är att försvara dig själv och slåss mot zombies i 5 olika kartor och otaliga zombievågor, bygg barrikader för att skydda dig själv och dina vänner, anställ Legosoldater för att hjälpa dig överleva. Du kan köpa över 20+ vapen, inkluderat granater, Katana svärd och automatvapen.


Hur du spelar Days 2 Die

Musknappen - För att sikta och skjuta. W,A,S,D knapparna - För att röra dig. Mellanslag - För att hoppa. Skift knappen - För att springa. R - För att ladda om. I - För att visa lagret. E - För att fixa barrikader.


Relaterade


Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick!