Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Detta är ett gammalt spel som tyvärr inte fungerar längre. Spelet byggdes i programmet Flash för över 10 år sedan och sedan början av 2021 har alla större webbläsare slutat att stödja Flash.

I vissa fall finns det alternativ till spelen här på GratisSpela, gör en sökning i vår stora speldatabas ovan för att hitta rätt spel för dig. I de fallen vi kunnat så har vi försökt att bygga kopior och nya versioner av spel som tyvärr slutat funka. Besök våra olika kategorier för att hitta ditt nya favoritspel!

Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg!

Betyg just nu: 4,9/5 baserat på 980 Röster

Spela Connect 2 Game helt gratis

Koppla samman matchande titlar! Få bort allt innan tiden går ut. Du kan välja två brickor som är av samma typ och som är max två "svängar" från varandra. Välj brickor som ligger i utkant och du förstår snart hur spelet fungerar.

Just denna versionen av spelet byggdes i Flash som nu inte längre stöds. Därför vill vi istället tipsa dig om att kika vidare på andra spel som exempelvis Harpan, Mahjong Alchemy eller Spindelharpan som är otroligt populära spel hos oss. Om inte det faller dig i smaken så kanske andra pusselspel gör det.


Hur du spelar Connect 2 Game

Använd musen för att spela


Relaterade


Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick!