Vill du ha mindre reklam? Logga in med Facebook och slipp annonser i spelen.
Stäng

Detta är ett gammalt spel som tyvärr inte fungerar längre. Spelet byggdes i programmet Flash för över 10 år sedan och sedan början av 2021 har alla större webbläsare slutat att stödja Flash.

I vissa fall finns det alternativ till spelen här på GratisSpela, gör en sökning i vår stora speldatabas ovan för att hitta rätt spel för dig. I de fallen vi kunnat så har vi försökt att bygga kopior och nya versioner av spel som tyvärr slutat funka. Besök våra olika kategorier för att hitta ditt nya favoritspel!

Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg!

Betyg just nu: 4,1/5 baserat på 3 Röster

Tycker du om spelet? Lägg till i favoriter


Spela Achilles helt gratis

Grekisk mytologi berättar historier om modiga hjältar som slåss ärofyllda slag. Dessa slag innehåller alltid massor av blod vilket gör dem utmärkta att uppleva på en datorskärm. Du blir Achilles, troligen den modigaste hjälten på sin tid, beväpnad med svärd, sköld och spjut. Alla tre kan så klart användas för att döda dem och dela i småbitar.


Hur du spelar Achilles

AWDS tangetnera - Förflyttatning och blockering T eller 4 - slå Y eller 5 - sparka. Sparka får fienden att stanna till. För att slänga ett spjut, tryck vänster eller höger och T eller 4 samtidigt. Blockering gör att pilar inte kan träffa dig.


Relaterade


Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick!